Audiokniha
Klementína - Soňa Balážová, Wisteria Books a FPU, 2022
Audiokniha
Audiokniha
Klementína - Soňa Balážová, Wisteria Books a FPU, 2022
Audiokniha

Klementína
Audiokniha

Audiokniha Klementína, ktorú napísala Soňa Balážová. Audiokniha, v ktorej nechýba humor, optimizmus a dobrá nálada. Nie sú najobyčajnejšie veci niekedy tie najlepšie? My si... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wisteria Books a FPU, 2022
Interpret
Dĺžka
1:25

Audiokniha Klementína, ktorú napísala Soňa Balážová. Audiokniha, v ktorej nechýba humor, optimizmus a dobrá nálada. Nie sú najobyčajnejšie veci niekedy tie najlepšie? My si myslíme, že áno! Započúvajte sa do príbehu Klementíny ... Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Slovenčina

9,90 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Klementína - Soňa Balážová, Wisteria Books a FPU, 2022
Audiokniha
9,90 €

Viac o audioknihe

Nie sú najobyčajnejšie veci niekedy tie najlepšie? My si myslíme, že áno!Započúvajte sa do príbehu Klementíny a jej neviditeľného kamaráta Vendelína. Hm, ale je naozaj neviditeľný? A čo ten kôň vo fľaši? A ryby na plavárni, o tých ste už počuli? A moment, kam vlastne zvážajú všetko to lístie, čo padá na jeseň zo stromov? Kam tú jeseň vozia? Tento fakt veselý, no zároveň dojímavý príbeh vás určite dostane. Krásne a zábavné počúvanie prajeme!Pre děti 8+Vydanie audioknihy z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.| nahrávka a mix BMT studio 2022 | autor: © Soňa Balážová 2021 | interpret: ? Jana Kovalčíková 2022 | zvuk © Miro Lantaj/Miroslav Králik 2022 hudba © YammyWaves 2022 | réžia © Scarlett Čanakyová 2022 | ilustrácie © Aneta Františka Holasová 2021 | grafická úprava © Ryc Trable 2022 | foto herečky © Kristína Botlová 2022 | foto autorky © Krzysztof Pacholak 2022 | Vyrobila WISTERIA BOOKS s.r.o. Bratislava ? 2022 © 2022 |
Čítať viac
Dĺžka
1:25
Naše katalógové číslo
1802233
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Wisteria Books a FPU
Pre koho
pre deti a mládež
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
5.11.2023
Skvelá sranda
Klementína je osemročné dievčatko, ktoré má úplne obyčajného kamaráta Vendelína, ktorý je však neviditeľný. Spolu zažívajú rôzne dobrodružstvá a dozviete sa, čo je kôň vo fľaši, kam sa odváža jeseň, kto neustále spomína meruôsme roky a mnohé iné. Na konci ale Klementína príde na jednu veľmi podstatnú vec a bude súvisieť s Vendelínom. Chcete vedieť, čo to je? Tak si určite nenechajte ujsť túto knihu - čo keď má nohy?
Tak táto detská kniha sa ozaj na nič nehrá a autorka skvelo vystihla myšlienky a konania detí. V knihe sa nachádzajú vtipné, milé a bláznivé príbehy Klementíny, jej kamaráta a rodiny, ktorým ale nechýba fantázia. Ilustrácie i text sú výstižné a deti sa v príbehoch určite nájdu. I keď sa kniha odporúča od 8 rokov, kľudne ju skúste od 4-och, pretože našej dcérke sa veľmi páčila a bavila ju. Veľmi vám ju odporúčame a musím uznať, že Sonička to dala na výbornú.
Čítať viac
8.6.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Že ste o nej nepočuli?
Vážne?
Tak, teraz, dobre nastražte uši!

Klementína nie je len také, hocijaké dievča. Má riadnu guráž. Asi po svojom dedkovi - alebo skôr po koze, po ktorej je pomenovaná, ktovie. Nemyslite si, ona je na svoje meno patrične pyšná!

Jej dedko, ktorý všetkému rozumie, je preslávený nápojom, ktorý rozväzuje jazyk. Tajomstvom je, že to nie je nič viac, než čaj s medom a koňom (teda koňakom, Klementína sa pri čítaní názvu tejto medicíny najskôr pomýlila).

S najlepším kamarátom Vendelínom, sa stretne pri kreslení kriedami na múr. Až tak je zahĺbená do tejto činnosti, že si ho vôbec nevšimne. Nič. Kde nič - tu nič. A zrazu? Vendelín.

Na tomto chlapcovi je niečo zvláštne. Naša hlavná hrdinka, a nemajte jej to za zlé, na to musí prísť. Tak ju to k tomu chlapcovi ťahá, že až. Spolu zažijú toho veľa. Ale žiadne taľafatky. Kdeže. Toto je vysoko vedecké čítanie, predsa! Najviac sa zapotia pri hľadaní korytnačky - či pri chytaní rýb na plavárni.

Usmievať sa od ucha k uchu, naladiť si skvelú revolučnú hudbu, ktorej tóny sa budú rozliehať široko ďaleko a ľahnúť si do opadaného lístia, ktoré stále musia niekam vyvážať – vitajte vo svete Klementíny. A tento svet, zaujíma aj Vendelína, ktorý je najlepší v tom - lebo, aby ste vedeli, každý človek je v niečom najlepší - že je jej kamarát.

Majstrovské, zábavné, ľahké ako pierko - teda ako ten jesenný list, bez ktorého nemôžete odísť. Ani náhodou! Čo keby Vám ho, opäť, to povestné auto odviezlo? Treba myslieť aj na budúcnosť. Situačný humor, optimizmus a dobrá nálada z tejto knižky priam kypí. Teda, aby sme boli presní, prekypuje.
Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling