11,10 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Audiokniha
Fantazmagorický kamarát - Alexandra Salmela, Wisteria Books, 2022
Audiokniha
Audiokniha
Fantazmagorický kamarát - Alexandra Salmela, Wisteria Books, 2022
Audiokniha

Fantazmagorický kamarát
Audiokniha

Bláznivý príbeh o ešte bláznivejšom putovaní hovorí o tých najdôležitejších veciach – o sile priateľstva, osamotenosti, inakosti aj o strachu. Prekonať strach, to je naozajstná... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wisteria Books, 2022
Interpret
Dĺžka
2:44

Bláznivý príbeh o ešte bláznivejšom putovaní hovorí o tých najdôležitejších veciach – o sile priateľstva, osamotenosti, inakosti aj o strachu. Prekonať strach, to je naozajstná výzva. Prejsť cez strašidelný park, kde sa pohybuje... Čítať viac

  • MP3 na CD
  • Slovenčina
11,90 €

11,10 €

-7 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 6 dní
Ďalšie audioknižné vydania
Fantazmagorický kamarát - Alexandra Salmela, Wisteria Books a FPU, 2022
MP3 na stiahnutie
Slovenčina, 2022
Ihneď na stiahnutie
-15 %

9,30 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Fantazmagorický kamarát - Alexandra Salmela, Wisteria Books, 2022
Audiokniha
11,10 €

Viac o audioknihe

Bláznivý príbeh o ešte bláznivejšom putovaní hovorí o tých najdôležitejších veciach – o sile priateľstva, osamotenosti, inakosti aj o strachu. Prekonať strach, to je naozajstná výzva. Prejsť cez strašidelný park, kde sa pohybuje hrôzostrašný Drsniak, to sa asi bez priateľov ani nedá zvládnuť. Najmä v okolí fontány je to nebezpečné. Dieťa Papu-Pau – tvár skrytá za prilbou sily, telo v zbroji obkrútené dlhočizným plášťom neviditeľnosti – našťastie nie je na to dobrodružstvo samo. Na pleci mu sedí verný hromovták a ešte sa odkiaľsi zjaví aj Gepard. Imaginárny, či vlastne fantazmagorický kamarát.

Neskrátenú verziu knihy veselo a s láskou číta Petra Polnišová. Vyštudovala bábkoherectvo na VŠMU Bratislave. Pôsobila v divadle Teatro laboratorio mangiafuoco v Miláne. Na Slovensku účinkovala v divadlách GUnaGU, L+S, Nová scéna a Aréna. Zahrala si v mnohých filmoch, napr. Muzika, Cuky Luky či Známi neznámi. Poznáte ju aj z televízie (zábavné relácie S.O.S., PARTIČKA, seriály Horná Dolná, Hoď svišťom, Profesionáli a pod.). Má dvoch synov a žije v Bratislave.

Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 : 2 hodiny 44 minút
Čítať viac
Dĺžka
2:44
Naše katalógové číslo
1734577
Knižná predloha
Fantazmagorický kamarát
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Wisteria Books
Pre koho
pre deti a mládež
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

5.1.2022
Je príšerný škvrtok a dieťa Papu-Pau ide zo školy domov samo. A veruže ho čaká veľmi strastiplná cesta, pretože musí prejsť cez hrôzostrašný park, kde striehnu všakovaké príšery a príšernosti. Vtedy musí vždy vymyslieť nejakú fintu, ako im ubziknúť, no tentoraz netuší, že jeho zdolávanie prekážok v parku pozoruje obďaleč z lavičky Drsňák. Keď sa Papu-Pau priblíži, okamžite si ho Drsňák začne doberať, posmievať sa mu a neštíti sa ani mu ublížiť a dokonca vyhodí jeho kamaráta Strombrda vysoko na strom. Papu-Pau musí svojho malého kamaráta zachrániť a preto mu na pomoc prichádza jeho fantazmagorický kamarát Gerard, ktorý vyzerá skôr ako lev a vždy vie dieťaťu dobre poradiť. Spolu sa tak vydajú na neuveriteľnú a veľmi zábavnú záchrannú akciu, na ktorej stretnú množstvo zaujímavých bytostí a nakoniec pomôžu nielen Strombrdovi, ale aj Drsňákovi ...
.
Tak ako dospelí, aj deti sa boja všeličoho. Niekedy je to tma a To, čo by mohlo číhať pod posteľou, niektoré vystraší nielen pavúk, ale aj mucha na stene, no stáva sa, že sa boja vzoprieť, keď im niekto ubližuje a čo je ešte horšie, niekedy sa o tom žiaľbohu boja s nami hovoriť ... Tento príbeh im veľmi pekným a zábavným spôsobom ukáže, že naším strachom sa vždy dá čeliť a že keď nás niečo alebo niekto trápi a sami si nevieme rady, treba sa s tým niekomu zveriť, veď nie nadarmo sa vraví - viac hláv, viac rozumu.
.
Musím ešte spomenúť, že príbeh je písaný výborným štýlom a je obohatený o taký šmrncovný detský slang, pre ktorý túto knihu budú vaše deti milovať.
.
Táto detská kniha má všetko - perfektný a originálny príbeh, ktorého dušou je veľmi silná a dôležitá myšlienka, obsahuje nádherné ilustrácie a aj prevedenie je rovnako kvalitné, ako obsah knihy.
Čítať viac

„Bola jeho Polárkou, pevným bodom, okolo ktorého sa krútil celý jeho svet. Bol presvedčený, že pokým bije srdce jemu alebo jej, ich osud bude nerozlučne spojený.“

Trója - Pád kráľov - David Gemmell, 2012
Trója - Pád kráľov
David Gemmell