Dúha - hra na udržiavanie rovnováhy, Melissa and Doug, 2019

17,30 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Naši škriatkovia odporúčajú

Jednoducho vzťahy - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

Viac o produkte

  • obsahuje drevený podstavec (hojdačku), 10 vkladacích tvarov rôznych veľkostí
  • skvelá pomôcka na pochopeie princípu rovnováhy
  • rozvíja jemnú motoriku, koordináciu oko - ruka
  • rozvíja matematické, logické myslenie 
  • vhodné pre deti od 3 rokov

Pomocou tejto klasickej farebnej hojdacej hračky spoznávajte základy balansovania! Pomiešajte a priradzujte týchto 10 jasne sfarbených pravouhlých blokov v očíslovaných drážkach na pevnej drevenej základni a zistite, či je v rovnovážnom stave. Vyskúšajte si rôzne kombinácie zobrazené na dvoch obrázkových kartách s aktivitami, alebo si na nakreslite svoje vlastné nápady.

Každá pozícia na podložke je očíslovaná. Nanižšie číslo znamená najmenší dielik, najvyššie znamená najväčší dielik. Vďaka tomu sa deti jednoducho naučia aj počítať v obore do 10.

Deti od 3 rokov si zaiste obľúbia váženie a pocit zaťaženia blokmi ako aj jemný hojdací pohyb v rovnovážnom stave. Hra učí deti rozoznávať farby a čísla, priradzovať a triediť, rozvíja jemné motorické zručnosti a zručnosti riešenia problémov.
Čítať viac
Katalógové číslo výrobcu
9547
Naše katalógové číslo
705615
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas