Tanec s hviezdou
E-kniha

Erotický román

Tretí diel voľnej série o tanečniciach sa tentoraz presunie do najpopulárnejšieho mesta módy a športu. Po rozpade tanečnej skupiny v Siene Lucia prichádza do Milána za svojím... Čítať viac

Vydavateľstvo
Andrea M. Guastella
241 strán
3-4 hodiny čítania

Tretí diel voľnej série o tanečniciach sa tentoraz presunie do najpopulárnejšieho mesta módy a športu. Po rozpade tanečnej skupiny v Siene Lucia prichádza do Milána za svojím bratom. Jej osud sa zvrtne o stoosemdesiat stupňov a z vidiny... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Tanec s hviezdou - Andrea M. Guastella a Adam Kováčik, Andrea M. Guastella
E-kniha
11,90 €

Viac o e-knihe

Tretí diel voľnej série o tanečniciach sa tentoraz presunie do najpopulárnejšieho mesta módy a športu. Po rozpade tanečnej skupiny v Siene Lucia prichádza do Milána za svojím bratom. Jej osud sa zvrtne o stoosemdesiat stupňov a z vidiny lákavej pracovnej príležitosti sa vykľuje nastrojená hra, ktorej pravidlá ona sama podpísala. Dokáže temperamentná tanečnica odolať rozmarom futbalovej hviezdy? Kabaretný korzet, pančušky s veľkými očkami, vyzývavý rúž a vzácna chvíľka osamote spustia lavínu vášne a nespútanej erotiky. Cestu k Matteovmu srdcu jej sťažujú zákerní neprajníci vo svete celebrít. Lucia má pred sebou dlhú a náročnú úlohu, a to rozpoznať dve masky osobnosti, ktoré Matteo neustále nosí a ktoré sú pre vždy rozhodnú mladú ženu poriadnou výzvou. Vo svete faloše a pretvárok sa ocitla zo dňa na deň a niet cesty späť. Bude sa musieť brodiť poriadnym blatom, kým očistí svoje meno a česť. No aj keby sa jej to podarilo, nemôže predsa prijať svet, v ktorom svetoznámy futbalista pláva, zatiaľ čo ona sa v ňom topí. Alebo áno?

Kúpou tejto e-knihy prispejete 15 % z ceny na krízové stredisko Dúha – centrum pre deti a rodiny. Ďakujeme!
Čítať viac
Počet strán
241
Naše katalógové číslo
2509839
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Andrea M. Guastella
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

1
Habibi - Baja Dolce, 2020
Práve čítam
Habibi

Rada citam knihy hlavne romanticko - eroticke. Citanie je moje hobby.

Nikola Zborai
Overený zákazník
22.5.2024
Cas_s_knihami
Nič nenahradí ten pocit keď sa od príbehu neviem odtrhnúť a keď to musím urobiť mysľou som stále pri knihe. V hlavne mám milión scenárov ako to bude pokračovať. Zbožňujem to ! Pri tejto knihe som presne také pocity mala !!

Kniha bola nielen vtipná, romantická a pikantná ale obsahovala aj veľmi krásne a hlboké myšlienky nad, ktorými som sa pozastavila a popremýšľala. Autorka nám ukázala svet hviezdy aj s druhej stránky ktorú nepoznáme.

Tanečnica a futbalista. Brutálna chémia trápne stretnutie, ktoré naštartovala dokonale nedokonalí príbeh, plný emócií, vnútorného boja , porozumenia a lásky.

Omamenosť, túžba a spaľujúca chémia, ktorú medzi sebou mali nestačila a museli sa prispôsobiť situácií, ktorá nastala. A to všetko poriadne zamiešalo kartami.

Nie je ľahké byť hviezdou spoločnosti a ako sa hovorí všetko má svoje plusy a mínusy. Podarí sa Matteovi zbúrať ochranné múry ktoré si postavil aby sa cítil v bezpečí?

Matteo bol muž mnohých tvári bohužial taký bol jeho svet. Bolo v ňom aj niečo tajomné , sexy a vášnivé. Jeho život bol náročný časovo aj psychicky. Keď som čítala čo všetko prežíval v akej spoločnosti sa nachádzal bolo mi to ľúto

Valentina- chápala som jej nepokoj Matteo bol naozaj silná osobnosť a takej osobnosti sa treba vedieť postaviť a ona to vedela. Bola dobrosrdečná ,priamočiara a veľkorysá jej životné hodnoty bolo nádherné. Miestami mohla byť viac dominantná a trochu frajera podusiť ( hlavne v závere) ale boli stvorení pre seba .

Príbeh odporúčam všetkými desiatimi autorkyn štýl písania je návykový a príbeh čtiví.

Čo mi chýbalo bolo viac kapitol z Matteovho pohľadu. Autorka vytvorili veľmi zaujímavé hlavné postavy. Veľmi sa mi páčilo, že to nebol príbeh len o sláve a úspechu ale mal hlbší význam .
Čítať viac

„Milencom fantázia pracuje tak bujne ako bláznom - chladný rozum ostáva nad tým stáť a doma sú v tých vidinách len milenci a námesačníci a básnici.“

Sen svätojánskej noci - William Shakespeare, 2005
Sen svätojánskej noci
William Shakespeare