Královna a její corgi
E-kniha

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2024
48 strán
40 minút čítania

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si... Čítať viac

  • PDF
  • Čeština

10,59 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Marian Janik:Len jeden odtieň zrady.Marian Janik,2024

Viac o e-knihe

Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto.
Čítať viac
Počet strán
48
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2472427
Ilustrácie
Štýl
historický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Grada
Pre koho
pre dievčatá, pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

40

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.3.2024
Veľmi pekne spracovaná knižka
O kráľovnej Alžbete II. sa napísalo veľa kníh, ale prostredníctvom tejto ju môžu spoznať aj vaše deti. Už ako malé dievčatko mala rada psov a raz na narodeniny dostala svoje vlastné šteniatko plemena corgi, ktoré nazvala Susan. Stala sa jej vernou priateľkou a prepašovala ju aj na svoju vlastnú svadbu. Počas svojho života mala najmenej 30 psíkov corgi, ktorí boli pre ňu ako rodina. Táto detská kniha prináša skrátený životný príbeh jednej z najznámejších panovníčok sveta, ktorý sa zameriava najmä na jej lásku ku psíkom. Na konci knihy čitatelia nájdu rodostrom samotnej Alžbety II. i corgi Susan.
Táto kniha je veľmi pekne spracovaná, obsahuje milé ilustrácie a výstižný text. Odporúčam ju deťom od 5 rokov. Nám sa veľmi páči a bola som milo prekvapená, že zaujala moju dcérku a mala k nej veľmi veľa otázok. Prostredníctvom takýchto milých nenútených kníh môžeme aj malým deťom priblížiť históriu, známe osobnosti a získať zjednodušený pohľad na ne. Spolu s deťmi si prečítajte aj vy tento pekný príbeh, z ktorého sa dozviete aj niečo iné než z ,,dospeláckych" výtlačkov.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“