Najlepšia mamička na svete - Sébastien Perez, Benjamin Lacombe, Bambook, 2023

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Najlepšia mamička na svete

Spoznajte najlepšie mamičky na svete

Existuje tisíc a jeden spôsobov, ako byť mamou. Ktorá je teda tá najlepšia na svete? To sa dočítate v tejto knižke plnej nežných portrétov mamičiek zvieracej ríše... Čítať viac

Vek
5+
Vydavateľstvo
Bambook, 2023
64 strán
54 minút čítania

Existuje tisíc a jeden spôsobov, ako byť mamou. Ktorá je teda tá najlepšia na svete? To sa dočítate v tejto knižke plnej nežných portrétov mamičiek zvieracej ríše... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,99 €

Na sklade 1 ks
  • Osobný odber 04. 6.
  • Na vašej adrese 04. 6.

Osobný odber

Bratislava, Martinus
Obchodná 26
04. 6.
Kníhkupectvá
04. 6.
balíkovo
04. 6.
AlzaBox
04. 6.
Packeta
04. 6.
Slovenská pošta
(na poštu)
04. 6.
BalíkoBOX
04. 6.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
04. 6.
Kuriér GLS
04. 6.
Slovenská pošta
(na adresu)
04. 6.

Naši škriatkovia odporúčajú

Cestujúci - Ulrich Alexander Boschwitz, Absynt, 2024
Najlepšia mamička na svete - Sébastien Perez, Benjamin Lacombe, Bambook, 2023
14,99 €

Viac o knihe

Existuje tisíc a jeden spôsobov, ako byť mamou. Ktorá je teda tá najlepšia na svete? To sa dočítate v tejto knižke plnej nežných portrétov mamičiek zvieracej ríše.
Čítať viac
Originálny názov
Nejlepší maminka na světe
Počet strán
64
Väzba
pevná väzba
Rozmer
193×210 mm
Hmotnosť
333 g
ISBN
9788080906207
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
5+
Naše katalógové číslo
2081289
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Bambook
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
15.2.2024
Nádherná
Viete, kto je najlepšia mamička na svete? Každé dieťa povie, že predsa tá jeho! Máme to v sebe od narodenia.
Každá mamička však svoje dietky vychováva inak. Zdalo by sa, že jedna hošie, iná lepšie. No je to skutočne tak?
Ako to v skutočnosti je? Poďme sa na to pozrieť.
Táto knižka je sprievodcom o tých najsamlepších a hádam najzaujímavejších mamičkách a oteckovi(Áno veru tak. Je ním morský koník) vo zvieracom svete. Nájdeme tu nádherné ilustrácie a pri nich milý a zaujímavý popis tej a tej zvieracej mamičky a jej spôsobu výchovy svojho mláďatka.

Okrem tohto úžasného a ozaj nádherného obsahu, sa celkom vzadu nachádza aj Encyklopedická príloha, kde je popísané každé jedno zvieratko, ktoré nájdeme v knižke - stručne a výstižne.

Táto knižka nie je len rozprávkou na dobrú noc. Je ozaj náučná. Väčšie deti z nej môžu čerpať informácie a potom sa vystatovať, že sa čosi nové dozvedeli, tie menšie zaujmú samozrejme prekrásne obrázky a keď ju vezmú do rúk mamičky, môžu si s pokojom povedať, že nech už je to akokoľvek, každá sme Najlepšia mamička na svete, lebo svoje deti nadovšetko ľúbime.
Čítať viac
40

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
6.12.2023
Prekrásna kniha
Každé ľudské dieťa či mláďatká zvierat majú tú svoju mamičku, ktorá sa o nich stará s láskou. V zvieracej ríši sú i také, za ktorých zodpovednosť preberá samček, alebo napríklad taká kukučka kladie vajcia do cudzích hniezd. Je preto zlou mamou? Alebo len chce niečo viac pre svoje mláďa, než by mu mohla sama ponúknuť? Ktorá mama je tá najlepšia? Laň, labuť, vlčica, morský koník, mačka či nebodaj matka človeka?
Táto detská kniha je ozaj veľmi krásna. Obsahuje krátke texty so zaujímavými informáciami o zvieratách a sprievodné ilustrácie sú ako ozajstné fotografie - sú nádherné. A čo si myslíte, ktorá mamka je tá naj? Pre každé dieťa by mala byť predsa tá jeho, no nie? Vezmite si túto knihu so svojimi deťmi vo veku od cca 4 rokov, pritúlte sa k sebe a prečítajte si o rôznych matkách zvieracej ríše, ktoré chcú pre svoje malé len to najlepšie. A ide hlavne o vás, aby dieťa cítilo, že pre ne ste oporou práve vy a môže sa na vás spoľahnúť. Krásna to kniha o rôznych formách materinskej lásky, ktorú vám veľmi odporúčame.
Čítať viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob ako byť iný.“